Equip

Carla Vall Despatx advocats Violencia Masclista sexual vicaria

Carla Vall i Duran

Fundadora i directora

Des del 2011 que em vaig licenciar en Dret a la Universitat Pompeu Fabra m’he dedicat de manera continuada a formar-me com advocada i criminòloga (graduada en Criminologia per la Universitat Oberta de Catalunya), experta en dret penal i gènere.

Durant aquest temps també m’he dedicat a formar d’altres professionals al CEJFE, a l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista, a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a l’Institut Català de les Dones o l’Institut Canari per l’Igualtat, entre d’altres.

Assessoro, també, a institucions públiques i organismes a nivell estatal, autonòmic i local. Des de 2022 coordino, juntament amb la psicòloga Aina Troncoso Reverter, el Departament contra els abusos de l’Acadèmia de Cinema de Català.

Amb pròleg de la Paula Bonet, sóc autora del llibre Trenqueu en cas d’emergència: Manual per a víctimes i supervivents de violències masclistes (Barcelona, març 2022, ed. Univers).

Al novembre del 2022 vaig rebre el Premi Meninas en la categoria de “Justícia feminista” atorgat pel Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya.

Paula Andrea Narbona Vallespin

Advocada sènior Despatx Carla Vall Advocades.

Soc Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de 2011. Així mateix, soc Màster en Dret Penal per l’ICAB i estic especialitzada en Violència sobre la dona i jurisdicció de menors.

Durant els quasi 12 anys com a lletrada, he exercit la professió tant en despatx propi com en col·laboració amb altres despatxos i en el Torn d’Ofici.

La meva experiència formativa i professional em permet abordar les violències masclistes des d’una perspectiva multidisciplinària, basant-me en la meva expertesa i formació en dret penal i de família.Tanmateix, he exercit en dret bancari, i la formació i coneixements adquirits en aquests temes, els aplico a l’hora d’aconsellar als meus clients.

Dins de les meves activitats també s’inclou l’experiència docent en adults, desenvolupada en diferents entitats i centres de formació.

Formant part del Despatx Carla Vall Advocades, la meva lluita és la meva feina, i, amb orgull, puc afirmar que he transformat el meu dolor en llança i, així, dedicar el meu bagatge i experiència personal i professional a la defensa de les dones i els infants.

Montserrat Solé Gavaldà

Advocada Despatx Carla Vall Advocades.

Soc Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra des de l’any 2011 i Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona l’any 2013, havent-me especialitzat en Violències contra la dona.

La preparació de les oposicions per l’accés a les carreres judicial i fiscal m’ha donat una visió integral del Dret que em permet abordar les violències masclistes des de diferents àmbits i amb perspectiva de gènere.

Entenc l’exercici de la professió des d’una vessant més humana i propera. M’agrada pensar que les coses es poden fer d’una altra manera i treballo dia a dia perquè això sigui una realitat.

Natàlia Montesinos Reina

Advocada júnior Despatx Carla Vall Advocades.

Soc Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra a l’any 2018, i Màster en advocacia per la Universitat Oberta de Catalunya l’any 2022. Advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona l’any 2023 i Màster en Drets Humans per la European Inter-University centre for Human Rights and Democratisation.

Actualment estic cursant l’especialització en violències contra la dona a l’ICAB.

Tinc àmplia experiència com a assessora jurídica en matèria de contractació bancària, coneixements que, junt amb la formació en Drets Humans, em permeten abordar la situació de les clientes des de diferents àmbits.

Exerceixo la professió intentant que el despatx sigui un espai proper i acollidor que faci de coixí a les persones vers les situacions més dures que es poden viure, i acompanyar-les en la transició de víctimes a supervivents. Em fa feliç pensar que amb la meva feina estic ajudant i fent més fàcil el dia a dia d’aquells qui confien en nosaltres.