Equip

Carla Vall Despatx advocats Violencia Masclista sexual vicaria

Carla Vall

Fundadora i directora

Fa més de 10 anys que exerceixo d’advocada. Des del 2011 m’he dedicat de manera continuada a formar-me com advocada i criminòloga experta en dret penal i gènere.

Durant aquest temps també m’he dedicat a formar d’altres professionals al CEJFE, a l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista, a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a l’Institut Català de les Dones o l’Institut Canari per l’Igualtat, entre d’altres.

Assessoro, també, a institucions públiques i organismes a nivell estatal, autonòmic i local.

Amb pròleg de la Paula Bonet, sóc autora del llibre Trenqueu en cas d’emergència: Manual per a víctimes i supervivents de violències masclistes (Barcelona, març 2022, ed. Univers).

Formació

Universitat Pompeu Fabra / 2011

l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona / 2012

l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona / 2013

Universitat de Barcelona / 2015

Universitat Oberta de Catalunya / 2020

Paula Narbona

Advocada sènior

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i advocada col·legiada de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2011. Màster en Dret Penal i especialitzada en Violència sobre la dona i jurisdicció de menors. Lletrada amb més de 10 anys d’exercici, aborda les violències masclistes des d’una perspectiva multidisciplinar, gràcies a la seva experiència i formació en dret penal, de família i bancari.

Formació

Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona / 2014

Montserrat Solé

Advocada

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i advocada col·legiada de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2013.

La preparació de les oposicions a les Carreres Judicial i Fiscal li permet una visió integral del Dret, especialment en les àrees de Dret penal, civil i processal, abordant les violències masclistes amb perspectiva de gènere.

Formació