Equip

Equip Carla Vall
Carla Vall Despatx advocats Violencia Masclista sexual vicaria

Carla Vall i Duran

Fundadora i directora

Des del 2011 que em vaig licenciar en Dret a la Universitat Pompeu Fabra m’he dedicat de manera continuada a formar-me com advocada i criminòloga (graduada en Criminologia per la Universitat Oberta de Catalunya), experta en dret penal i gènere.

Durant aquest temps també m’he dedicat a formar d’altres professionals al CEJFE, a l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista, a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a l’Institut Català de les Dones o l’Institut Canari per l’Igualtat, entre d’altres.

Assessoro, també, a institucions públiques i organismes a nivell estatal, autonòmic i local. Des de 2022 coordino, juntament amb la psicòloga Aina Troncoso Reverter, el Departament contra els abusos de l’Acadèmia de Cinema Català.

Sóc autora dels llibres A la foguera! (març 2024, Ara Llibres); No mentiràs (febrer 2024, Fragmenta) i Trenqueu en cas d’emergència: Manual per a víctimes i supervivents de violències masclistes (març 2022, Univers).

Al novembre del 2022 vaig rebre el Premi Meninas en la categoria de “Justícia feminista” atorgat pel Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya.

Montserrat Solé Gavaldà

Advocada sènior

Soc Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra des de l’any 2011 i Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona l’any 2013, havent-me especialitzat en Violències contra la dona.

La preparació de les oposicions per l’accés a les carreres judicial i fiscal m’ha donat una visió integral del Dret que em permet abordar les violències masclistes des de diferents àmbits i amb perspectiva de gènere.

Entenc l’exercici de la professió des d’una vessant més humana i propera. M’agrada pensar que les coses es poden fer d’una altra manera i treballo dia a dia perquè això sigui una realitat.

Paula Narbona

Paula Andrea Narbona Vallespin

Advocada sènior

Soc Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de 2011. Així mateix, soc Màster en Dret Penal per l’ICAB i estic especialitzada en Violència sobre la dona i jurisdicció de menors.

Durant els quasi 12 anys com a lletrada, he exercit la professió tant en despatx propi com en col·laboració amb altres despatxos i en el Torn d’Ofici.

La meva experiència formativa i professional em permet abordar les violències masclistes des d’una perspectiva multidisciplinària, basant-me en la meva expertesa i formació en dret penal i de família.Tanmateix, he exercit en dret bancari, i la formació i coneixements adquirits en aquests temes, els aplico a l’hora d’aconsellar als meus clients.

Dins de les meves activitats també s’inclou l’experiència docent en adults, desenvolupada en diferents entitats i centres de formació.

Formant part del Despatx Carla Vall Advocades, la meva lluita és la meva feina, i, amb orgull, puc afirmar que he transformat el meu dolor en llança i, així, dedicar el meu bagatge i experiència personal i professional a la defensa de les dones i els infants.

Natalia Montesinos Reina

Advocada

Soc Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2018), i Màster en advocacia per la Universitat Oberta de Catalunya l’any 2022. Advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona l’any 2023 i Màster en Drets Humans per la European Inter-University centre for Human Rights and Democratisation.

Actualment estic cursant l’especialització en violències contra la dona a l’ICAB.

Tinc àmplia experiència com a assessora jurídica en matèria de contractació bancària, coneixements que, junt amb la formació en Drets Humans, em permeten abordar la situació de les clientes des de diferents àmbits.

Exerceixo la professió intentant que el despatx sigui un espai proper i acollidor que faci de coixí a les persones vers les situacions més dures que es poden viure, i acompanyar-les en la transició de víctimes a supervivents. Em fa feliç pensar que amb la meva feina estic ajudant i fent més fàcil el dia a dia d’aquells qui confien en nosaltres.

Júlia Bisquert Lloveras

Advocada

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra el 2019, soc Màster en Advocacia per la mateixa universitat des de l’any 2020 i estic col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des del 2021. Així mateix, soc Màster en Dret Penal i Ciències Penals per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra des del mateix any i estic especialitzada en Violència Masclista i en Dret Penitenciari.

La meva experiència professional en Dret Penal em permet, juntament amb la meva formació, abordar les situacions a les quals dia a dia ens enfrontem al despatx amb objectivitat i empatia.

La meva prioritat sempre ha estat fer front a les desigualtats socials i defensar els drets de les persones, especialment, els de les dones i els infants. És per això que no m’imagino l’exercici de la meva professió d’una altra manera que no sigui amb vocació i compromesa amb els meus principis i valors.

Laia Pons Párraga

Office manager

El meu camí cap al món empresarial va començar amb un grau en gestió administrativa, l’any 2018. Aquesta etapa de la meva formació em va oferir una comprensió sòlida dels processos i procediments administratius.

A la recerca d’un creixement laboral, vaig decidir ampliar la meva formació i obtenir diversos graus superiors relacionats amb el meu camp. Em vaig especialitzar en administració i finances l’any 2020 i màrqueting i publicitat en el 2022, adquirint habilitats avançades en l’anàlisi financera, la planificació estratègica en l’àmbit empresarial i el desenvolupament d’estratègies de màrqueting efectives.

Al llarg de la meva carrera, he tingut l’oportunitat de treballar en rols que requerien precisió, atenció al detall i capacitat per a treballar sota pressió, és per això que gràcies a l’experiència en els treballs realitzats, em permet desenvolupar les meves tasques amb efectivitat i fer costat a les advocades del despatx.

A Carla Vall Advocades, la meva tasca com a administrativa va més enllà, fent de suport a les víctimes i acompanyant-les en tot el procés.

Carla Galeote

Advocada en pràctiques

Graduada en Dret amb especialització de gènere per la Universitat de Lleida l’any 2022. Seguidament, vaig cursar el Màster d’Advocacia, a la mateixa Universitat, amb la seva finalització l’any 2024, essent, amb orgull, el Despatx de Carla Vall Advocades el meu lloc de pràctiques i, posteriorment, el meu primer contacte laboral amb la defensa jurídica pels drets de les víctimes de violència masclista.

Des de ben petita he tingut una vocació profunda de poder deixar un món millor a les futures generacions de dones i, mentrestant, defensar i protegir totes aquelles que actualment travessen algun tipus de violència entenent que, no hi ha major força transformadora que l’educació i divulgació amb perspectiva de gènere, per aquest motiu, l’any 2021 vaig començar a fer activisme feminista i pels drets humans a xarxes socials.

Aina Martí i Morell

Advocada en pràctiques

Soc graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra l’any 2022 i Màster en Advocacia per la UPF – Barcelona School of Management l’any 2024. Tinc passió pels drets humans, entenent que sovint es manifesten en els àmbits del dret de família i el dret penal, branques a les que m’agradaria dedicar la carrera professional.

Vaig estudiar aquesta carrera amb l’objectiu de donar eines i veu al meu impuls innat per defensar les persones i, sobretot a aquelles que travessen injustament situacions delicades i busquen un refugi, un acompanyament des de la perspectiva legal o un indret per parlar de veritats i ser escoltades.